tiistai 1. marraskuuta 2011

Pienet poropiiraset

Hyvä ystäväni tuli pitkästä aikaa kylään. Tein kahvipöytään tämmöisiä pieniä suolasia naposteltavia torttutaikinasta. Glögiä olisi ollut kiva näiden ja pipareiden kanssa juoda, mutta sitä ei ollut lähikaupassa, niin piti tyytyä kahviin.

Pienet poropiiraset
* Sulata torttutaikinalevyt ohjeen mukaan
* Leikkaa levyt alla olevat kaavion mukaan. Ja jos sitä ei ymmärrä, TÄÄLTÄ voi käydä katsomassa paremmat ohjeet
* Laita täyte keskelle (n. 1 tl) ja paista ohjeen mukaan.

Täytettä voi muokkailla mielensä mukaan, minulla oli seuraanvalainen:
- Creme Bonjour savuporo tuorejuustoa n. 1 rkl
- hieman maitoa
- savukuutioita
- hieman juustoraastetta
- ja voitelusta jäänyt munan loppu
Pehmennä hieman tuorejuustoa tilkkasen maidon kanssa. Lisää savukuutiot ja juustoraaste. Voitele torttutaikinalevyt ja lisää loppu muna täytteeseen.

* Leikkaa torttutaikinalevy keskeltä kahtia
* Taita neliö kolmioksi ja leikkaa sivuihin viillot. HUOM! Ei kärkeen asti!!
* Käännä A:t ja B:t vastakkain

Aikaisemmat kommentit:
Tuta kirjoitti 01.11.2011 - 18:15
Maistuivat taatusti hyviltä, nam:)

nami-hiiri kirjoitti 06.11.2011 - 21:19
Ihan on nyt vesi kielellä. Lapsena jo totuin poronlihaan eri muodoissaan, vaikkei niitä ollutkaan Helsingissä :D
Kaavion olen jo aiemmin tallentanut wienereille :D - se toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥